Hei!

Olen Hanne Heiskanen ja asun perheeni kanssa Muhoksella, matkaa Oulusta alle 40km. Ammatiltani olen lähihoitaja ja työskentelen vanhusten parissa. 

Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni vuonna 2007, 2009, 2018 ja 2020 vuonna syntyneet lapset, joten meiltä lähtevät pennut tottuvat myös lapsiin. Menossa mukana on myös kaksi kissaa. 

Koiria minulla on ollut aina, lapsuuden kodissa saksanpaimenkoiria ja pari sekarotuista. Tällähetkellä kotona asustaa useampi cardigan, venäjänbolonka sekä  pitkäaikainen haaveeni afgaaninvinttikoira. Koirista esittelyt niiden omilla sivuilla. 

Koirat elävät meillä normaalia koiran elämää rakastettuina perheenjäseninä, näyttelyissä ja muissa harrastuksissa käymme säännöllisen epäsäännöllisesti, fiiliksen mukaan. Näyttelyt ovat minulle vain harrastus, näyttelytulokset eivät ohjaa jalostusvalintojani. Mielestäni tärkein piirre jalostuskoirassa on sen luonne, lisäksi nartulla tärkeää on kyky synnyttää luonnollisesti ja sillä tulee olla  hyvät emänvaistot ja se kykenee hoitamaan ja huolehtimaan pentunsa ilman ihmisen jatkuvaa apua.  Astutuksen tulee sujua luonnollisesti ilman isompia apuja ihmiseltä.   Meillä ei käytetä jalostukseen aikaisemmin sektioituja narttuja tai narttuja joilla  emänvaistot ovat puutteelliset. Yhdistelmiä suunnitellessa tärkeintä minulle on kokonaisuus, en tee jalostusvalintoja tuijottaen vain tiettyä osa-aluetta, kirjainta, numeroa tai tulosta. Tessa ja Martta
Tessa ja Martta


Olen käynyt kasvattajakurssin maaliskuussa 2015 ja kennelnimi Hässäkän myönnettiin heinäkuussa 2015. Ensimmäinen pentue syntyi 2.8.2018.  Olen Suomen Welsh Corgi Seuran,Suomen Kennelliiton ja Sukokan jäsen. 

Nimi Hässäkän kuvastaa lähinnä elämänvaihetta, lapsien,työn, koirien ja harrastusten välinen tasapainoilu vaatii välillä melkoista luovuutta ja päivät onkin melko hässäkkää ;) 


Waltsu ja Sandra
Waltsu ja Sandra
Amber ja Martta
Amber ja Martta
Helmikuu 2022
Helmikuu 2022


Tervetuloa sivuilleni =) 

Hanne 

Luo kotisivut ilmaiseksi!