Hei! 

Olen Hanne Alakylmänen ja asun perheeni kanssa Muhoksella, matkaa Oulusta alle 40km. Ammatiltani olen lähihoitaja ja työskentelen vanhusten parissa. 

Perheeseemme kuuluu minä, mieheni ja 2007, 2009 ja 2018 vuonna syntyneet lapset, joten meiltä lähtevät pennut tottuvat myös lapsiin. Menossa mukana on myös pikkuinen Liisa- kissa.  

Koiria minulla on ollut aina, lapsuuden kodissa saksanpaimenkoiria ja pari sekarotuista. Tällähetkellä kotona asustaa kahdeksan corgia, koirista esittelyt niiden omilla sivuilla. 

Koirat elävät meillä normaalia koiran elämää rakastettuina perheenjäseninä, näyttelyissä ja muissa harrastuksissa käymme säännöllisen epäsäännöllisesti, fiiliksen mukaan. Meiltä koiria ei lähde ns. eläkekoteihin, vaan ne elävät meillä elämänsä loppuun saakka, oli niistä jalostuskäyttöön tai ei. 

Tessa ja Martta
Tessa ja Martta


Olen käynyt kasvattajakurssin maaliskuussa 2015 ja kennelnimi Hässäkän myönnettiin heinäkuussa 2015. Ensimmäinen pentue syntyi 2.8.2018.  Olen Suomen Welsh Corgi Seuran ja Suomen Kennelliiton jäsen.  Pentueita on odotettavissa harvakseltaan. 

Nimi Hässäkän kuvastaa lähinnä elämänvaihetta, lapsien,työn, koirien ja harrastusten välinen tasapainoilu vaatii välillä melkoista luovuutta ja päivät onkin melko hässäkkää ;) 


Waltsu ja Sandra
Waltsu ja Sandra


Tervetuloa sivuilleni =) 

Hanne